Nr. Link Beskrivelse Tid MB

 280

Det har Jesus sagt.
Udvalgte vers om, hvad Jesus har sagt eller hvad Jesus har spurgt forskellige personer om.
   
281 Du kan købe alt for penge!
Det er penge, der styrer verden, hvad med dig er du også til salg. Kan du eller det du tror på eller gør - købes for penge. Nogle få personer, organisationer ønsker en større fortjeneste også selv om det betyder at der dør mange af sult og sygdomme, der let kunne helbredes for nogle få kroner.
Der er allerede vedtaget love om, at du ikke kan købe de mest almindelige ting, som f.eks. brændstof, fødevare og mange andre ting. Disse love er allerede vedtaget, og kan træde i kraft når som helst.
   
282 Det mikrochip kan ikke fjernes.
Der vil meget snart blive vedtaget en lov om en registrering, der vil gøre mange ting meget lettere og have rigtig mange fordele, også store økonomiske fordele. Denne registrering er ikke om din tro eller det poliske parti du tilhører, men om økonomien - penge.
   
283 Guds lov!
Tag din bibel og se, hvad der står i den om Guds – universets grundlov. Mange kristne mener at Guds lov, de ti bud ikke gælder mere, men tag din bibel og se om det er rigtig – Du må ikke tro på mennesker, tro på Guds ord og tro på Jesus, din frelser.
   
284

Ændringer i klimaet.
Der er virkelig sket mange ændringer i klimaet. Alle er enige om at klimaet har ændret sig, men alle er uenige om betydningen og hvor længe det vil fortsætte og hvilke konsekvenser det vil have se svaret her, Herren – Skaberen ved, hvorfor og hvad der vil ske!

   
285 v

Biblen fortæller om klimaet.
Her kan du høre om klimaet både før og nu og i fremtiden. Både på Josefs og Elias tid har der været perioder med tørke. Der er også tørke i dag. Læs om den der var på Elias tid og sammenligne med det der sker i dag.

   
286 Fordelen ved, at tage dyrets mærke.
Der vil være helt utrolig mange, meget store fordele ved at tage dyrets mærke. Se og hør her, hvad konsekvenserne ved at tage mærket er.
 
   
287 Dyrets mærke og registreringen.
Det er Det Ny Babylon der bestemmer og styrer disse ting. Det vil ikke være et spørgsmål om politik eller religion, men om penge.
   
288 Den himmelske helligdom!
Jesus tjener i dag for dig i den himmelske helligdom, men denne tjeneste vil smart være slut. Undersøg i dag din tro, ud fra Biblen. Ikke ud fra det dit trossamfund eller præst tror.
   
289 Hvis historien har ret.
Jeg ved ikke om der engang har været en ø ved navn Atlantis, hvor der foregik nogle meget uhyggelige ting. Mange forskere fortsætter i dag, med eksperimenter og forsøg der er endnu mere frygtelig. Kun nogle meget få har virkelig kendskab til de tusindvis af forsøg der i dag sker i den dybeste hemmelighed. Men ingen tror rigtig på at det foregår og derfor kan det uhindret fortsætte.
   
290 Kun to muligheder.
Mange mener, at der er mange muligheder, men det er ikke i overensstemmelser med biblen – Jesu ord. Prøv selv at undersøge det ud fra Guds ord. Mange millioner er blevet vildledt af personer, som de ser op til og tror på. Men der er kun en du kan have ubetinget tillid til og det er Jesus. Tag din bibel og undersøg ud fra den hvad det er du tror på.