KLIMA   PROBLEMERNE !

Klimaforskere, politikere og mange andre tør ikke, tale om de konsekvenser klimaændringerne vil få på lidt længere sigt. Årsagen er de helt uoverskuelige konsekvenser, de kommende klimaændringer vil få på naturen, dyrelivet, drikkevandet, dyrkning af forskellige afgrøder.
De miliømæssige, økonomiske og menneskelige konsekvenser vil blive helt uoverskuelige.
Finanskrisen og World Trade Center er småting I denne sammenhæng.
Klimaforskerne, politikerne, fremtidsforskerne og mange andre har den ene gang efter den anden taget fejl.
Er der da ingen, som kan fortælde os, hvad der vil ske med klimaet?

Hans Kjær, foredragsholder og forfatter til flere bøger om emner ingen andre har turet gå I dybten med, er en af hovedkræfterne bag denne helt utrolige DVD. Han har brugt flere år, hvor han på en måde der er kendetegnende for ham, virkelig går I dybten for at finde sandheden om det emne han behandler.
Han har I sin søgen efter sandheden om klimaproblemerne og hvad det vil udvikle sig til, været I kontakt med klimaforskere, videnskabsfolk, politikere, økonomer, ja, han har også undersøgt hvad spåmænd, som Notradamus og andre har sagt om klimaet. Han har kontaktet de forskellige trossamfund, både kristne, muslimske, hinduistiske, katolske og flere andre for at høre om de havde et svar, på hvad der vil ske med klimaet, men ingen har kunnet hjælpe. I sin desperation gik han selv igang med at undersøge de gamle skrifter, for at se om der var en ledetråd til klimaet og klimaproblemerne.
De forskellige trossamfund, kristne og ikke kristne, fortalte at det krævede tro, for at kunne finde noget I deres skrifter. De der kender Hans Kjærs måde at behandle et så alvorligt emne som dette på, ved at tro er ikke det han ønsker, det han ønsker er kendsgerninger, fakta, klippefaste eksempler, noget alle der ønsker det, troende eller ikke troende, kan tage og føle på, noget som er dukomenteret med mange videnskabelige undersøgelser, noget at INGEN uanset tro, kan tvivle på, noget der ikke kan være nogen som helst tvivl om!

Denne DVD giver dig ALLE de kendsgerninger du har behov for. Når du har set den vil du ikke mere være I tvivl, men vide, at du nu med sikkerhed, en sikkerhed du SELV har eller kan undersøge, se og føle, hvis du ønsker det.

Denne DVD er først lavet I Power point, hvorefter den har fået lyd, dansk tale, I Camtasia studio.

Køb den NU! - KUN kr 98--- Over tre timers spilletid, med illustrationer og dansk tale, belyser den de sandheder ingen tør tale om.
Hvis du ønsker kontakt med os kan det ske på
klima@email.dk

Du kan købe denne DVD direkte fra Forlaget Rens, ved at indbetale kr 98--- på DONATE

 

Husk at skrive dit navn og adresse, sammen med din indbetaling. Dit navn og adresse vil KUN blive brugt til denne ene forsendelse.