LAD  OS  AFTALE  ET  FOREDRAG!

Jeg kommer gerne, Jylland, Fyn, Sjælland og Bornholm med et foredrag om klimaændringerne, hvorfor - hvad vi kan gøre ved det og hvordan vi kan undgå de meget omfattende og helt uoverskuelige konsekvenser, det feks vil medføre når himlen bliver lukket for regn!
Åb 11,6 De har magt til at lukke himlen, så der ikke falder regn, så længe de profeterer, ... ...
Foredraget er planlagt til 2 timer, evt med en lille pause i midten. Der kan efter foredraget stilles spørgsmål.

Eller Prøv noget nyt! 
Et dybtgående studie af et bestemt emne. 
Esther og jeg kommer gerne til din menighed, gruppe, forening, familie eller til en forsamling af interesserede kristne, for at vi i fællesskab, under Guds ledelse, kan studere et bestemt emne sammen. For Esther og jeg er det Biblen og Biblen alene der er afgørende for om det er en sand eller en falsk lære!
 
Et sådant studie kan ikke klares på en eller to timer, men der må afsættes tid til flere på hinanden følgende studier f.eks. formiddag og eftermiddag, eller i løbet af en weekend.
 
Det er dig (jer) der bestemmer, hvilket emne der skal studeres!
 
Men vi kommer gerne med emne-forslag. F.eks. Jesus Kristus - EU og den kristne tro - Åbenbaringens bog - søndagsloven og dyrets mærke - skaberen og skabelsen - pagtens ark - den himmelske helligdom - ånden i glasset, helbredelser, spiritisme, døden og de dødes tilstand - Biblens troværdighed - jorden, dyr og menneskets skabelse - hvad med Israel? - Biblens profetier - den tro der frelser.
 
Der vil under studiet være mulighed for at stille spørgsmål og at komme med kommentarer.

En prædiken, et foredrag om et kristent emne eller et begivenhedsrigt liv med Jesus, i flere lande. 
Esther og jeg vil gerne komme til din menighed, gruppe, forening, plejehjem, skole, firma, familie eller til en forsamling af interesserede kristne mennesker. Her vil en til to timer være tilstrækkelig.
 
Efter prædikenen eller foredraget vil der være mulighed for at stille spørgsmål.

Esther og jeg har over 40 års erfaringer med Jesus, som det centrale i vort liv! Som du sikkert allerede har set under OM-OS   har vi boet i flere lande og vort liv har været rig på oplevelser. Vi tror, at vi ved Guds hjælp kan give de der måtte ønske det en god positiv oplevelse! 
Send os i første omgang en e-mail med dine - jeres, ønsker og lad os derefter aftale nærmere om tid og sted.
 

Foredraget kan KUN aftales på klima@email.dk

BEMÆRK følgende: 
Vi skal ikke have noget honorar.
 
Antal og alder er ikke afgørende.
 
Om du bor i Jylland, på Fyn, Sjælland eller på en af øerne, har heller ikke den store betydning, men af hensyn til vor økonomiske situation, (vi får ingen støtte, er ikke sponsoreret eller få tilskud, men har kun vor pension) derfor må vi bede om, at få vore transportomkostningerne fra Ribe til det ønskede sted, betalt. Ligesom vi må bede om et sted at kunne overnatte, hvis dette er nødvendig.

Siden dette er skrevet, er der desværre sket flere mindre positive ting.
Vi har ingen bil mere og både Esther og jeg er til daglig afhængie af vore el-køretøjer – minicrossere, dette betyder at en liftbus ofte er nødvendig. Dette er MEGET  DYRT og derfor har vi set det mest rigtig at sætte pris på et besøg – foredrag eller et møde.

Vi bor i Ribe og her kan lejes et lokale feks beborhuset, men der er også andre muligheder, men det er op til dig – den eller de der ønsker et foredrag må selv sørge for dette. Selve foredraget er gratis når det afholdes i Ribe, men skal vi uden for Ribe er prisen på grund af taxometeret på en liftbus desværre følgende

Fra den tyske grænse og til en linje Vejle – Tarm kr 5000--
Fra linjen Vejle – Tarm til Limfjorden eller Fyn kr 10.000--
Fra Limfjorden og nordpå samt Sjælland kr 15.000--
Bornholm kr 20.000--
Alle andre steder, øer med mere, der ikke er med i det ovennævnte område, aftales der i hvert enkelt tilfælde en pris.

Foredraget kan KUN aftales på klima@email.dk

OG  beløbet SKAL være indbetalt på DONATE før aftalen er bindende.